Tavuk Salatası


Malzemesi: (4 kişilik)
  • 1 tavuk göğsü
  • 4-5 adet kornişon turşu
  • 1 kahve fincanı rendelenmiş ceviz
  • 4-5 çorba kaşığı yoğurt
  • 1 çorba kaşığı mayonez (isteğe göre çoğaltılabilir)
  • 2 diş sarımsak
  • Pulbiber
Hazırlanması:
  • Tavuk göğsü haşlanıp didiklenir.
  • Ceviz ve turşu üzerine eklenir.
  • Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarımsak karıştırılır.
  • Daha sonra hepsi bir araya getirilip harmanlanır.
  • Servis tabağına aldıktan sonra da üzerine pulbiber serpilir.
                                                                                            Afiyet olsun...




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.


up