Firkete Atkı

 
 
Fiyatı : 30 TL
 

Türkiye'nin her yerine ve yurt dışına gönderilir.


 
Atkı bordo ve krem renginden örülmüştür.

 

Sipariş ve ödeme

Sipariş için pamuksekeri 222 @hotmail.com e-mail yazarak irtibata geçebilirsiniz.

Kargo ücreti alıcıya aittir ve anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarıyla en uygun fiyata kapıda ödeme yapılmaktadır.

 

Tuzlu Kurabiye





















Malzemesi:

  • 1 yumurta (beyazı içine, sarısı üzerine)
  • 1 paket margarin (oda sıcaklığında)
  • 8 çay kaşığı şeker
  • 2 çay kaşığı yoğurt
  • Yarım limon suyu
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu (çeşnili olabilir)
  • Üzeri için susam veya çörek otu

Hazırlanması:


Bütün malzemelere un yavaş yavaş katılıp ele yapışmayacak kıvamda yumuşak bir hamur elde edilir. 0,5 cm kalınlığında açıp kurabiye kalıplarıyla kesilir. Yumurta sarısını sürüp üzerine susam veya çörek otu serpilir. 170 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.

Afiyet olsun...

Nikah ve Bebek Şekeri
























Adet Fiyatı : 1,50 TL

Türkiye'nin her yerine ve yurt dışına gönderilir.
 
Bu ürünümüzde çikolata kullanılmaktadır. Şekersiz ürün satılmamaktadır. Numune gönderilmez.

Her bir ürün için sipariş adedi minimum 50 adettir. Birim fiyatı toptan fiyatıdır. Teslim süresi adede göre değişmektedir.

Sipariş ve ödeme

Sipariş için pamuksekeri 222 @hotmail.com  e-mail yazarak irtibata geçebilirsiniz.

Kargo ücreti alıcıya aittir ve anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarıyla en uygun fiyata kapıda ödeme yapılmaktadır.

Her bir ürün için sipariş adedi minimum 50 adettir. Birim fiyatı toptan fiyatıdır. Teslim süresi adede göre değişmektedir.
 
 
 
 
(Üst taraftaki şekerler ürünlerin içinde kullanılmaktadır.)
 
 

Havuçlu Kek

 
 
Malzemesi:

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Limon kabuğu rendesi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 su bardağı havuç rendesi


Hazırlanması:

Yumurta ve şeker köpük köpük oluncaya kadar mikserle çırpılır. Şekerin erimesi için sıcak süt yavaş yavaş eklenerek çırpmaya devam edilir. Sıvı yağ da eklendikten sonra unun içine kabartma tozu ve vanilya eklenerek bu karışım yavaş yavaş  (tahta kaşıkla) karıştırılırak ilave edilir. Son olarak tarçın, ceviz ve havuç rendesi eklenir. Karışım, yağlanmış kek kalıbına dökülür. Fırında (soğuk fırına)170 derecede 40-45 dakika pişirilir.

Afiyet olsun...

Muffin














Malzemesi:

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 kahve fincanı un
  • 1 kahve fincanı pirinç unu
  • 1 çorba kaşığı (tepeleme) mısır nişastası
  • 1 kahve fincanı süt
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu

Hazırlanması:

Yumurta ve şeker köpük köpük oluncaya kadar mikserle çırpılır. Şekerin erimesi için sıcak süt yavaş yavaş eklenerek çırpmaya devam edilir. Sıvı yağ da eklendikten sonra pirinç unu, nişasta ve un eklenerek (tahta kaşıkla) karıştırılır. Karışım, kağıt kalıplara kağıtların 2/3' sine gelecek şekilde kaşık yardımı ile kağıt kalıplara koyulur ve tepsiye dizilir. Fırında 170 derecede üzeri kızarana dek   15-20 dakika pişirilir.

Afiyet olsun...



Kiev Usulü Tavuk















Malzemesi:

  • 2 tavuk göğsü
  • 100 gram margarin
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • Yarım demet maydonoz
  • 2-3 çorba kaşığı un
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber
  • 2 adet yumurta
  • Ekmek kırıntısı veya galete unu
  • Sıvı yağ (kızartmak için)


Hazırlanması:

Tavuk göğsünen bir parçası uzunlamasına üçe ayrılıp ezilerek inceltilir. Margarin, ince kıyılmış maydonoz ve limon suyu karıştırılır. Etlerin üzerine maydonoz ve tereyağ karışımından bir miktar konulur ve  rulo şeklinde sarılır. Un, tuz ve kırmızı biber karıştırılır. Rulo şekline getirilen etler önce un karışımına sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak da ekmek kırıntısına veya galete ununa bulanıp 1-2 saat buzlukta bekletilir. Buzluktan çıkarılan etler bol ve kızgın yağda kızartılır, sıcak sıcak servis edilir.

Afiyet olsun...



Kısır




















Malzemesi:

  • 1,5 su bardağı bulgur
  • 2 su bardağı su
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 çorba kaşığı salça
  • Sıvı yağ
  • Marul
  • Yeşil soğan
  • Domates
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Limon

Hazırlanması:

Bulgur,  kaynamış suda suyunu çekene kadar bekletilir. Küçük küçük doğranmış soğan sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Salça eklenip bir süre daha karıştırıldıktan sonra ocaktan alınır ve bulgurla karıştırılır. Daha sonra bu karışıma marul, yeşil soğan, domates, baharatlar ve limon eklenir. (salça tuzlu oldğu için tuz eklemedim)

Afiyet olsun...




up